DIENSTENAANBOD VAN DALMEIJER ICT

Dalmeijer ICT geniet meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ICT consultancy. Tot het portfolio behoren netwerkupgrades, migraties, fusies, consolidaties en overige gerelateerde vlakken als security, authenticatie, BYOD en thuiswerken.

Door een innige samenwerking met een aantal kundige partners kan Dalmeijer ICT ook oplossingen en advies bieden op minder courante vlakken.

Tot de mogelijkheden behoren ook security scans, quick scans, second opinions en mystery guesting.

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Projectmanagement is niet alleen maar planningen en resources in de gaten houden en managen. Van groot belang is ook het inzicht in de materie; wat zijn de mogelijke pitfalls? Waar lopen we risico’s? Waar onderschatten we mogelijk de problematiek en waar overschatten we ons personeel?

Maar misschien nog belangrijker is het samenbrengen van mensen tot een team – ieder, hoe uniek zijn eigen rol in het geheel ook kan zijn, heeft zijn aandeel in het gezamelijke doel van het team. Uiteindelijk is het de bedoeling om aan het eind van het project terug te kunnen kijken op een traject waar ieder individu trots kan zijn op zijn eigen bijdrage. Omdat binnen het eigen vakgebied of expertise het beste is gegeven aan het project, en het project derhalve is opgeleverd, gebouwd op de beste onderdelen – de beste kennis.

Dalmeijer ICT heeft meer dan 10 jaar intensieve hands-on ervaring in netwerk- en systeembeheer. Ontwerp en implementatie van nieuwe netwerken, migraties, consolidaties en uitfaseertrajecten.

De ervaring van Dalmeijer ICT omvat, maar beperkt zich niet tot:

  • Exchange mailplatform ontwerpen, implementaties, migraties, consolidaties, troubleshooting en cross-platform migraties
  • Ontwerp, implementaties, migraties, troubleshooting en consolidaties van SQL (clusters)
  • Ontwerp, implementaties, troubleshooting en migraties van Server Based Computing oplossingen (RDP of MS Terminal Services, Citrix, Xen)
  • Ontwerp, implementaties, troubleshooting en migraties van Windows Domain Services (Active Directory, DNS)
  • Ontwerp, implementaties en troubleshooting van Authentication systems (LDAP, RADIUS, VPN, Two-factor)
  • Ontwerp, implementaties, troubleshooting en migraties van file system solutions (File Services, SANs, NASs, flexible storage etc)
  • Ontwerp, implementaties, troubleshooting en migraties van Internet Information Services (IIS) en ISA.

Goed beheer en vooral volledige inventarisatie en documentatie van uw omgeving is van vitaal belang voor uw netwerk. Ik sta u hierin graag bij!

Heeft u uw volledige omgeving in de cloud, maar uw medewerkers hebben wel nog PCs en laptops om mee te werken? Dan wilt u er zeker van zijn dat deze PCs en laptops goed onderhouden worden, en dat ze;

  • zijn voorzien van up-to-date antivirus software
  • een up-to-date besturingssysteem hebben
  • goed worden gemonitord en er bij problemen of dreigingen pro-actief gereageerd wordt.

Daarnaast ziet u graag een maandelijkse rapportage in verband met uw certificeringen en omdat u graag wilt voldoen aan de wensen en eisen van uw auditors.

Dalmeijer ICT heeft een volledig gecentraliseerd en beveiligd beheersplatform waar uw werkstations zonder problemen kunnen worden opgenomen. Hiermee houd ik uw werkstations en de infrastructuur op uw kantoor up-to-date en monitor ik actief de omgeving – en ik grijp in wanneer dat nodig is, pro-actief, om problemen te voorkomen.

Tevens ben ik ondersteunend beschikbaar, bijvoorbeeld voor veel voorkomende taken als het resetten van een gebruikerswachtwoord of het op afstand installeren van specifieke software op enkele speciale werkstations of op alle werkstations ineens. En dit kan in een kwestie van slechts enkele minuten! Ik informeer u graag over de details!

Dalmeijer ICT is gecertificeerd in Broadsoft VoIP-oplossingen. VoIP telefonieoplossingen bieden ons de mogelijkheid om een schijnbaar vast telefoonnummer mee te nemen naar iedere plek op de wereld, waarbij de kosten tot een absoluut minimum beperkt blijven. Sterker nog, intern binnen de organisatie bellen is veelal gratis, ongeacht of twee medewerkers 15 meter of 15.000 kilometer van elkaar verwijderd zijn!

Naast de standaard VoIP-oplossingen biedt Dalmeijer ICT vast-mobiel integratie, mobiele abonnementen en toestellen, Unified Communications, telefoon-desktop-integratie, presence en receptie-software.

Door een unieke samenwerking met een landelijke, leidende partner op het gebied van VoIP-oplossingen, is Dalmeijer ICT in staat om VoIP-oplossingen aan te bieden en te implementeren van 1 toestel tot duizenden toestellen!

Bovendien kan Dalmeijer ICT voorzien in allerhande connectivity-oplossingen als ADSL/ADSL2+, SDSL, VDSL2 en Bonded VDSL, xDSL en ethernet, FTTH en Business Fider op vrijwel ieder adres in Nederland, onder zeer concurrerende voorwaarden, waarbij zorg wordt gedragen voor het gehele transitie-traject!

Tevens biedt Dalmeijer ICT diverse clouddiensten aan.

Wij gaan graag met u in gesprek!

Altijd op zoek naar de beste oplossing.